In album: Wheelpoint NL

Share album

BMW Z1 Velgen https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/bmw/z1

Wat kan je tegen roest op je BMW Z1 velgen doen?

Wat kan je tegen roest op je BMW Z1 velgen doen? Wheelpoint NL
Roest op je BMW Z1 velgen is natuurlijk geen mooi gezicht, erg veel roest kan daarnaast ook gevaarlijk zijn. Roest maakt de velg zwakker immers en als de roest bij de bevestigingsgaten zit kan dit ervoor zorgen dat de velg verzwakt. Roest dien je daarom altijd te behandelen. Roest verwijderen kun je doen door de roestplek weg te schuren met schuurpapier. Zodra alle roest is weggehaald vul je de velg op met een epoxy of met aluminium plamuur. Zodra dit droog is (drogen gaat het beste met behulp van een warmtelamp) schuur je de gehele velg op met schuurpapier korrel 1000. Spuit nu de velg in met een primer en nadat deze droog is met velgenspray. Eventueel kun je daarna nog een transparante lak aanbrengen om extra bescherming te bieden tegen roest. Ontdek je enkel een klein roestplekje, bijvoorbeeld in een krasje, dan kan je dit plekje opschuren, eventueel opvullen en met een lakstift bijkleuren. Dit is goedkoper en kost minder tijd. Uiteraard werkt de eerder beschreven oplossing beter, je velg zal weer als nieuw zijn. Het nadeel is vaak wel dat je kleurverschil gaat zien in de kleur van de velgen. Wil je opnieuw spuiten en lakken dan is het aan te raden alle velgen opnieuw te spuiten. Velgen zonder roest, deuken en krassen hoef je dan maar natuurlijk niet op te vullen wat wel tijd bespaart. https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/bmw/z1

Je kunt maar natuurlijk besluiten om een paar geweldige velgen te bestellen voor je BMW Z1, maar ben je een beetje handig dan kun je deze natuurlijk ook zelf ontwerpen. Ontwerpen van velgen met behulp van een computerprogramma is niet alleen leuk, het is ook nog eens vrij eenvoudig. Het voordeel is dat de velgen zo gelijk uniek zijn, niemand zal immers precies dezelfde velg bedenken en maken als jij. Om velgen te maken op de computer heb je maar natuurlijk wel wat kennis nodig van de ontwerpprogramma's en ook van wat mogelijk is wat betreft velg. Je kan natuurlijk een mooie velg ontwerpen, belangrijk is ook dat de velg genoeg stevigheid heeft zodat je hem ook echt kunt laten maken. Voor het ontwerpen van een velg zijn er verschillende programma's beschikbaar. Een aantal hiervan zijn AutoCad, SketchUp en Made for Moments. De ene is een 3D ontwerpprogramma, andere een simpel ontwerpprogramma of zelfs speciaal ontwikkeld voor velgen. Welk programma je ook gebruikt, houd altijd rekening met de A maat, B maat en ET-waarde. Breedte van voor (rijrichting) in millimeters is de A maat, de diepte van boutgaten tot rand in millimeters is de B maat. B- (A/2)= ET-waarde. Dit is wel puur voor eigen plezier, omdat eigen designs niet getest kunnen worden op veiligheid.

De mening van mensen bij het zien van een BMW Z1 zullen voor iedereen anders zijn. BMW staat er om bekend mooie auto's te maken. De reacties van een fan of groot liefhebber van BMW zal positiever zijn dan van de gemiddelde persoon. Een gemiddelde mening zal gebaseerd zijn op grootte, kleur en lichtelijk op het merk. BMW heeft maar natuurlijk modellen welke niet behoren tot de middenklasse maar tot het lagere en hogere segment, deze auto's zullen meer geliefd zijn bij meer mensen. Customize je jouw BMW door bijvoorbeeld een andere uitlaat, kleur of striping etc dan zal de reactie van mensen weer anders zijn dan op een fabriek uitvoering. Realistisch gezien zal de auto als vrij gangbaar en normaal worden gezien en zal de reactie ook passen bij een gewone middenklasser. Wil je dat mensen meteen foto’s maken van jouw auto dan zijn de Rolls Royce Sweptail, Mercedes Benz Maybach Exelero of de Bugatti Divo de ideale autokeus. Dit zijn de 3 kostbare auto's ter wereld en de mening van mensen op deze auto's zal dan ook uitbundig zijn. Ziet iemand een BMW Z1 zal bij de meeste mensen een gedachte opkomen als: 'een auto' of 'een BMW'. Uiteraard is het belangrijkste wat je zelf vindt van de BMW Z1. Is de auto volgens jou helemaal perfect dan is daar niets mis mee. Wil jij dat andere mensen erg enthousiast zijn bij het zien van jouw BMW Z1 zul je wel het een en ander moeten veranderen aan de auto.

Bijna elke auto, de BMW Z1 is hier geen uitzondering op, komt geleverd met een audiosysteem. Maar natuurlijk kan het zo zijn dat je bij voorkeur een andere radio in de auto hebt zitten. Het installeren van een radio in de BMW Z1 is vrij eenvoudig als de aansluiting hetzelfde is als de kabels van de actuele radio. Aan te raden is te kijken wat voor aansluiting de huidige autoradio bezit en een audiosysteem te kiezen welke je op deze aansluiting kunt gebruiken. De maten van de autoradio zijn ook van belang. Past de autoradio in dezelfde behuizing dan is het simpelweg de clipjes het audiosysteem loshalen, de stekker lostrekken en de gloed nieuwe radio in de behuizing plaatsen nadat je deze aangesloten hebt met het snoer. Past de autoradio niet in de behuizing zal je de behuizing los moeten maken en bijvoorbeeld het dashboard moeten veranderen. Vaak zijn hier plaatjes welke je gemakkelijk kunt verwijderen voor meer ruimte, is dit niet het geval kun je een stukje wegzagen of afvijlen. Plaats dan de nieuwe behuizing en sluit de nieuwe radio aan in de BMW Z1. Speakers vervangen doe je eenvoudig door deze los te schroeven en de spiksplinter nieuwe boxen op de al aanwezige kabels aan te sluiten. Soms zul je echter alle kabels moeten vervangen. Trek de gloednieuwe bekabeling dan door met behulp van de oude bekabeling. Ook voor de speakers kan het zo zijn dat je enige veranderingen moet aanbrengen wil je ze kunnen gebruiken.

Commentaires

Ajouter un commentaire

S'il vous plaît connectez-vous pour pouvoir ajouter des commentaires !